Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
06
Jun 10

Vad är väl en bal på slottet och thaimat på nationaldagen

Söderling och Nadal slirar på centercourten, nationaldag och jag slickar såren efter en fantastisk fotbollsfest. FF till 100 blev superlyckat och det blev verkligen den tillströmning av folk vi hade hoppats på, strålande sol och redan efter drygt en halvtimme var Mediamarkts 3000 lakritspuckar slut, i och med att det var fri entré och folk kom och gick så vet vi inte hur många som kom till Fredde men uppskattningsvis 4-5000 lockades till evenemanget vissa säger fler vissa säger mindre, det spelar egentligen ingen större roll, folk var lyckliga och glada på plastgräset i sommarsolen. Efter slutsignalen var man som alltid ganska splittrad och man hade svårt att ta till sig av folks positiva kommentarer. Det blev ingen längre vila efter avslutningen på Fredde, hem, skotsk dusch (två snabba dragningar med deon) och på med kostymen. Det vankades fest på slottet. In på Guldaltanen arena trillade Vidlund och Kappers med respektive och vi korkade upp bubbel och började uppladdningen inför slottet. In kom även Godfather med sitt crew och det blev en trevlig liten jazzpaus på fasan…förlåt, altanen.

Rött inslag hos de där två


Det var uppspelt på borggården, glada FF-profiler njöt av livet i slottsmiljön. Jag hamnade bredvid Barrans sportchef Lasse Hansson och det blev ett trevligt samtal vid bordet fram tills jag skulle spexa till det med en kaffemjölk förpackning och lyckades spruta ner Lasse mellan benen precis innan hans tal, klockrent, lokalbevakaren hade gjort sitt attentat. Många trevliga tal under kvällen, mest avtryck satt legenden Folke Ellborg som höll ett fint tal, dock lite för länge tyckte toastmaster Jörgen som försökte avbryta talet med att skämtsamt säga att lokalen hyrtid var begränsad, Folke Ellborg 85 vänder sig mot toastmastern och säger- Jag betalar hyran, per imorgon. Detta till folkets jubel, Folke en levande legend i FF-sammanhang, en ordförande som räddade föreningen från undergång,respekt och stående ovationer.

Efterfest på Byttan och det är inte varje dag man möter Bosse Johansson, Johnny Erlandsson, Bosse Nilmert, Nanne, Nyberg på vägen till dansgolvet. Det blev en fantastisk natt som borde fortsatt längre, grattis på födelsedagen KFF.
Nu thaimat på nationaldagen.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Synd att du missade Läckebymatchen igår. Den var värd att se… 😉

Lämna en kommentar