Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
06
Apr 10

Utflykt, tvättrauma och Kopparvallen

Tillbaka till verkligheten, shut up chicken, påsken är över! Det blev en stillsam annandag med lite utflykt, banka pengar, lämna mackor till Nanne, Mediamarkt, Citygross och biltvätt. Likt uppspelta barn satt vi i bilen när biltvätten på Shell drog igång. Helt plötsligt börjar det droppa från takluckan och en oro sprider sig i kabinen. Det visar sig att takluckan är öppen så jag försöker stänga den, och istället för att stänga den lyckas jag med att öppna den istället, traumat är ett faktum. Vatten forsar in i bilen och oron har nu gått över i total panik, jag lyckas tillslut stänga luckan men har under ingreppet svalt två liter avfettningsmedel. Kära läsare, hur pinsamt är detta på en skala?
1. Shit happens, detta berör mig inte. 2. Pinsamt men okej 3. Jag borde sälja mitt hus och flytta utomlands med skyddad identitet.

En vettskrämd och chockad Hallberg i bilen efter vattenfall


Idag åker ett stabilt och tryggt gäng till Kopparvallen för att bevittna Kalmars bärga sin första trepoängare, minibuss och fika. Det ska bli mycket gutt. Imorgon så kommer jag servera min halvåttameny ytterligare en gång på Kallskänken, frågan är vad det blir för överraskning?
Sen men inte minst, en uppmaning till alla stadens butiksinnehavare, kolla en extra gång på nya skyltar som ni hänger upp i butiken.

¨

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar