Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
16
Okt 10

Två timmar i TV-laget

Plötsligt händer det, ja ni vet, man får chansen, rampljuset, gräddfilen, man får helt enkelt vara en del av etablissemanget. Det hela började med att telefonen ringde någonstans kring lunchtid igår.

-Vill du vara med i TV-laget? Dom har kort om folk och ska spela match i Ljungby imorgon.
-TV-laget?

Jag har hört skrönorna om TV-laget, Billy och Ekwall har berättat, den ena historien sjukare än den andra. Skulle nu lilla jag, som i ärlighetens namn måste klassas som en D eller E-kändis få springa in med legender som Thomas Ravelli, Hysén och Olle Sarri?

-Vafan, jag? I TV-laget? För det första har jag inte rört en boll sedan midsommar och för det andra, har jag ens tillräckligt på CV:n för att kliva in i laget, halv-åtta-hos-mig och Chris Karlsson, skulle det räcka för en biljett på bänken i det anrika, prestigefyllda uppdraget att spela i TV-laget?

Jag ringde Gabby för att överlägga situationen, det blev kanske mer av en monolog och hon fattade ganska snabbt att jag ville göra det. Jag ringde tillbaka och tackade ja, mer information skulle komma.

För att förlika mig med tanken att jag skulle vara med i TV-lagets rampljus och få duscha med kändisar berättar jag nu för i stort sett alla i min omgivning om min blivande debut i TV-laget. Nyheten slår ner som en bomb på Kallskänken och min status i köket går vid det här laget inte att mäta. Nu skulle mitt stora genombrott ske, tiden var inne, once in a life.

Jag började småjogga på platsen, en snabb strech påminde mig om min baksida lår som har spökat på dansgolven under sommaren, fan, får köra mycket liniment. Jag har ju den där provburken kvar…

Någon timme senare ringer telefonen.

-Det har blivit ändrade planer…
-Va?
-Du är petad till förmån för Andreas Andersson.
-Ofan, fotbollsspelaren Andreas Andersson fd Milan?
-Japp.
-Ofan
-Så trevlig helg!
KLICK.

Ny punkt att tillägga på CV:n, två timmar i TV-laget, petad av Anderas Andersson

Andreas Andersson

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar