Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Okt 09

Tjetjenien vs Vietnam

Stämningsfull inramning på Fredde igår, 5-4 är ett makalöst slutresultat och matchen var verkligen underhållande likt en berg och dalbana. Igår var det ju också Tobbe, Lasse och Mickes sista hemmamatch i FF. Har alltid lite ångest inför avtackningar, vill att det ska bli så värdigt som möjligt, dessa tre spelare förtjänar verkligen det. Man kan tycka vad man vill om föreningens storstädning inför nästa säsong med spelare med den rutinen växer inte på träd. Men livet går vidare.

Agerade David Hellenius på en inspelning igår, en DVD skiva med namnet Everybody dance ska lära ungdomar dansa pardans i form av foxtrot och bugg. Inspelningen skedde på Sandra, Kalmars finaste lokaler, not.

Igår blev det lite bråk på Kallskänken, denna gången var det Tjetjenien v.s Vietnam och konflikten gällde huruvida en avokado var okej att lägga på macka eller inte. Det hela slutade med att Titi kommer in på kontoret och begär skadestånd för att hon ofrivilligt fått lyssna på deras gnabb, fram med en 20 lapp, Titi nöjd, slut på konversation.

Idag stekt fläsk med löksås, en redi klassiker.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar