Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
09
Sep 09

Titi & Hiep

Tramsigt värre idag på jobbet, det har varit en dag med mycket youtube i form av Pablo Francisco och America’s got talant, det ena klippet avlöste det andra på kontoret. Kolla här då! Fy fan va sjukt! osv…

Hörde att Pablo Francisco är i Kalmarsalen men det är också upplagt för svensk målorgie ikväll, mitt tips 0-6. Matchens visas i anexet i residentet på N.Vägen, välkomna!

Vår flinke vietnamesiska arbetare Hiep som ni säkert känner till från kassan på Kallskänken var ledig idag. Det låg en lapp på kontoret där det stod klart och tydligt: Hiep på Bröddlopp Ledi Ondag.

Bröddlopp… springa med bröd? Nej, Hiep är alltså på bröllop…en onsdag? Fruktansvärt kul på jobbet, igen.

Vår afrikanska arbetare Titi ville att jag skulle sponsra henne med tomatpuré till hennes afrikanska gryta hon skulle koka ikväll, innehållande lamm, fisk och räkor. Och då pratar vi hela fiskar med ben och allting. Hon påstår att ingen affär säljer tomatpuré i Kalmar. Titi är i särklass den roligaste kvinna jag känner, otroligt kärleksfull. I mars förra året kom hon med ett stort paket till mig, det var min julklapp (det där med tider och sånt är inte så viktigt). Tidigare år har jag fått kläder men eftersom hon aldrig sett mig bära hennes klädjulklappar insåg hon att jag inte ville ha kläder. Jag öppnade paketet och i låg ett sprillans nytt Nintendo Wii. Hur många anställda ger sin chef ett Nintendo Wii?

Titi äter ris jämt, till frukost, lunch, middag. Här kan ni skymta henne när hon äter ris i bilen när hon hängde med på en utkörning.
Det kommer att komma mer fantastiska historier om Titi, var så säkra!

Hilda och Titi

Hilda och Titi

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Måste säga att din blogg höjer hela den här sidan. Keep it up man!

Lämna en kommentar