Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
21
Apr 10

Tisdagsöl, tryffel och Island AB

Fint besök igår av tuffa gänget, Tisdagsölen flyttades hem till mig och undertecknad styrde upp en lite trerättare som blev sådär. Aningen forcerad. Kvällens meny: Fransk tolkning av Paella till förrätt, Gratäng och kalvytterfilé med blomkål och palsternackpuré och rödvinsås med smak av tryffel. Sist och definitivt minst, bottennappet, bananpannacotta med fruktsallad och passerade hallon, fan jag blir skitnödig bara jag läser efterrätten. Ryktet säger att det finns en Ölänning som säljer äkta tryffel, dagspriset 8000 kr/kg. Tydligen stod man i valet och kvalet på Hamnkrogen om man skulle anställa ytterligare en kock eller köpa några kilo tryffel.

Fortsatt intensivt på Kallskänken, Lotta och Clara fortfarande kvar i amerikat tack vare askan från Island, vart skickar man den kompensationsfakturan? Island AB, attention: Islands motsvarighet till Åke Andersson, Johan Persson, Thomas Davidsson.

Det snackas mycket Kalmar FF nu och folk kommer springande med diverse lösningar. Visst är man lite orolig, men det absolut viktigaste som måste ske är att samtliga spelare i laget måste komma upp i sin normala standard, då kommer allt lösa sig. Ta er i kragen pöjkar, bit ihop och kom igen. Och vi som är vid sidan om, stötta, nu behöver dom oss som mest.

Möte igår med Martin Holm på Mixmegapol, skön lirare den där Holm, Mixmegapol kommer att medverka på FF till 100, här tas det beslutet:

Fixar du hoppborgen eller?

Kul grejer på gång må jag säga, allt ifrån DJ-jobb till radiogig, sen kom det in 530 buffétallrikar till Lördag, Stockholmstrippen hänger löst.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar