Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
02
Nov 09

The Wilson way

Riktigt skitdåligt bloggande från min sida senaste tiden, men det har varit en intensiv helg, igen. Men dock så trevlig. I Lördags var det firma Axel, Mattias, Calle och Ola som höll hov i Hantverksföreningens lokaler. Undertecknad fick förtroende att leverera porslin, mat, serveringspersonal, ljudutrustning, toastmaster och dj, men inte mer, man får helt enkelt ta det som erbjuds. Grabbarna hade planerat maskeraden till punkt och pricka och med temat T som topic kom gästerna kreativt utklädda till Talibaner, tvättmaskiner, tepåsar och Turtles. Fantastiskt trevligt. Själv genomförde jag bland annat ett spex där jag utklädd till självmordsbombare dansade till ett potpuri av låtar i form av leva livet, TNT, känn ingen sorg för mig Göteborg, i give my life och born in the USA. Sjukt och uppskattat.

Igår söndag var det så dags för Kosta Boda Art Hotell, igen. Men med denna gång min nya arbetsgivare Wilson Creative, tillsammans konfererade vi fram riktlinjerna för framtiden, och idéerna sprudlade i konferensrum och bubbelpooler, det kommer bli bra, riktigt bra. Sitter på min nya arbetsplats på Varvsholmen och gungar i våra nya Edsbynstolar i ett Manhattanliknande kontorslandskap, bra jävla skit. Nu tänker säkert många av er vad fan jag gör på en reklambyrå, han är ju majonnäs och räkor? Och ni kan vara lugna, jag är fortfarande Kallskänken until i die, men meningen är att jag ska få ett nytt bollplank för ideér och projekt som ligger i framtiden, samtidigt som jag ska komplettera Wilson Creative med ytterligare kompetens och kreativitet. Känns otroligt inspirerande, och är rätt säker på att vi snart har en bredd på Wilson som är unik, the Wilson way. Den 27:e November smäller det, då är det invigning, håll utkik efter din inbjudan.

På Hotellet lagade för övrigt Edin sitt bidrag till årets kock, vilken kioskvältare, 5 rundsparkar i form av: Pilgrimsmussla, Piggvar, Rådjurssadel, Ostar och Smultronsorbet. Vi bokstavligen rullade tillbaka in på rummen. Jag gillar det där hotellet, åk dit och må.

Välfärd

Välfärd


Stolarna är lika sköna som sex

Stolarna är lika sköna som sex

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Om dom där stolarna är lika sköna som sex så känns det som att jag har varit hemifrån LITE för länge.

Lämna en kommentar