Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Aug 09

The Elmbrothers?

Precis när man kommit in i lunken, ja då är semestern slut. Vi befinner nu på Bol och har fyndat en riktigt charmig lägenhet med ballong och utsikt mot vattnet, det är så vackert att man blir tårögd. Vi bestämde att jag skulle laga mat och vi skulle sedan avnjuta denna på vår älskade balkong. Idén var suverän, synd bara att jag drog i mig en flaska rött vin. Den romantiska kvällen på balkongen slutade i en halvtaskig wok och en tröttfull pojkvän.

Igår åt vi frukost på ett café där en massa franska ungar förde ett jävla liv. Vi började gissa olika bokstavskombinationer och undrade varför inte någon förälder gjorde något åt livet ungarna förde. Helt plötsligt reser sig fadern upp och plockar en av dampungarna tio meter åt sidan och tar snacket. Äntligen utbrast vi, inte en sekund för tidigt. Efter deras samtal fortsatte ungen åter att dampa sig, vafan. Återigen reste sig fadern upp, tog sin son åt sidan, denna gång lite längre bort, och sedan: SMACK! Vi hade fått uppleva Aga. Ljudet förlamade uteserveringen och från att hata ungen tyckte man nu fruktansvärt synd om den stackars pojken som bara grät och grät.

Vi samtalade med ett gäng Engelsmän från London på båten hit till Bol, de frågade i vanlig ordning vart i Sverige vi bodde. Vi svarade Kalmar, och inte långt därefter säger en av grabbarna: You have a good footballteam, with the Elmborthers? Jag blev stolt som en tupp, sträckte ut mina vida vingar och skrek GE MIG ETT KÅÅÅÅÅÅ? nej det gjorde jag inte, men jag blev jävligt glad. Helt otänkbart för tre år sedan. Vi fattar inte vad vi får uppleva, vallfärda till Rasmus sista match på söndag! Ge han den avtackning har är värd, jag ska banne mig skruva upp stämningen på Fredde i helgen. Obligatorisk närvaro.

Romantisk pojkvän på balkong

Romantisk pojkvän på balkong


Utsikt 1b

Utsikt 1b

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Haha ballt, Elmbrothers for the win!

Lämna en kommentar