Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
12
Jun 10

Teenage crime på P3, mattan, matchvärd och arbetsförmedling.

Staten har denna morgon beslutat att dela ut en miljon iPhonesladdar med motiveringen att den irritation som uppstår när folk inte hittar sina sladdar skadar rikets säkerhet.

Adrian Lux som vi alla har peppat för rätt rejält har nu så äntligen släppt originalversionen av Teenage Crime och den matas nu duktigt på P3, precis som förutspått… Kommer aldrig glömma när han körde den på Byttan Annandagen 2009 iförd Kallskänken t-shirt, sug på den produktplaceringen, stort. Här är filmen, kolla tishan!

Det är läge för Kenneth Fritz och komma hem och kolla på min gräsmatta, det är något som är fel. Uffe Wollinger pratade om att jag var tvungen att lufta den, i och för sig hade han varit i solen 8 timmar och druckit en och annan starköl så jag är lite osäker på hans konsultation.

Har vridit mitt knä 180 grader och kan därför inte medverka i dagens blodiga derby på Dampevallen mot Rockneby, däremot finns jag på plats som stolt matchvärd, fri smörgåstårta åt folket och kanske en och annan kycklingklubba för lite promotion för Guldfågeln arena. Tydligen var Godfather och ordförande på väg ut för att kolla på matchen, då dom hörde att jag inte skulle medverka valde dom istället att kolla på Messi.

Lagfest idag på nya Metro Therm Arena efter bragden i Rockneby.

Patrik Ingelsten köpte smörgåstårta på Kallskänken idag…

Det hände en sak i förra veckan som har påverkat mig på ett speciellt sätt. En god vän sa upp sig och blev arbetslös för några månader sedan. Personen ifråga kom ner till mig på Kallskänken och berättade detta och frågade om inte jag hade något på gång. Jag hade inget jobb för tillfället och precis när jag berättar detta sker det som en uppenbarelse i min hjärna, jag hade hört att stadsmissionen sökte en person med egenskaper som min vän verkligen besatt, hon var så sjukt klippt och skuren för jobbet. Jag kopplade ihop nyckelpersonerna och förra veckan stod det en bukett blommor på mitt skrivbord, hon hade fått jobbet, märklig känsla, stort på nått sett, lyckta till, go and get them!

VM är igång, och afrikanska fotbollspelare fortsätter bevisa att det är möjligt att skjuta med stödjebenet när man står på det, vilket härligt mål. Det enda vi svenskar säger på träningarna är: ta det lugnt, bara rulla in den, ta inte i så in i helvete! Snacka om att ta i för kung och fosterland.

Matchvärd

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar