Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Jun 10

Tallhöjden, Pontuz, solblekning och gratulationer!

Precis hemkommen från Färjestaden och Tallhöjden där derbyt mellan GOIF och Emmaboda har spelats där Färjestaden vann rättvist med 3-1. En hel del lokalprofiler skymtades i publiken däribland stekheta bloggaren Godfather samt Barrans skjutjärns-Lasse och Daryl Smylie. I kioskkön fick jag syn på två tonåringar iförda träningsoveraller fyllda med olika sponsortryck, jag frågade den ena om han visste vem Pontuz Löfgren var som han gjorde reklam för på högerbenet, han hade ingen aning, hans vän gissade på advokat, inte så tokigt gissat ändå…

Väl framme i luckan bestämde vi oss för glass, isglassen Rullo låg länge bra till, men det fanns två stycken menyer att välja mellan vilket gjorde oss aningen förvirrade…hur ser egentligen Rullo ut?

Rullo, bild 1


eller…

Rullo ej solblekt 1.0

Studentveckan kulminerar, imorgon Stagg och på Onsdag Kagg, detta innebär givetvis intensiva dagar, Titi trodde att allt var över förra veckan och drog en tung suck när jag förklarade att vi inte ens har skrapat på ytan. Förra veckan var tydligen Karlskronas studentvecka vilket jag inte alls hade tänkt på, så där satt vi lite i skiten som man säger, men det gick det också.

Planeringsmöte idag på Wilson HQ gällande inspelningen av Östrans nya serie, och utan att avslöja för mycket kommer det bli många skratt när tidningen tar in nya krafter utifrån, inspelningen startar nästa vecka, spännande.

Kom hem efter jobbet och kunde konstatera att en målare i Kalmar kommer få en jobbig start på morgondagen, snacka om att vara en nyans starkare…

Någon på Hagbloms läcker...

Imorgon tar Clara på Kallskänken studenten, och jag passar på att gratulera, hoppas du kammar hem lite stipendier och annat gutt! Undertecknad dyker givetvis upp tillsammans med studentfest-räven M. Löwenham, Fil. Dr i mingel.

Detta är kul:

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar