Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
23
Sep 09

Strejk, Moheda och Sundeby

Tidigare har jag berättat om Björn Sundeby, mannen som vill köpa div 4 laget Moheda och plocka upp dom i fotbollens finrum. Hans Moheda tågar på i serien under ledning av gamla Östertränaren Sergej Prigoda, och med bara en match kvar kan man komma som sämst tvåa i tabellen. Skulle det bli en andraplacering innebär det med stor sannolikhet att Moheda får kvala till div 3 mot Kalmar Södra. Skulle detta inträffa gav Björn igår tydliga signaler att han vill skapa medial cirkus på Skyttis, PR-värde för hans företag Glooip. Björn är verkligen entreprenör ut i fingerspetsarna, under Carbonaralunchen igår lyckades han nog avfyra 47 nya affärsideér och 23 företagslösningar, en otroligt spännande och inspirerande männsika, se klipp om Björn och Moheda från svt längst nedan.

Kalmar fashion show igår var stimmigt, rabiata kvinnor klättrade på väggarna för att suga i sig det senaste av modetrender. Jag var där med Kalmar Företagsgrupp för att sprida våra budskap, vår monter kändes aningen fattig och innehållslös, så jag rullade hem till basen och slet med mig 500 champagneplastglas och ett gäng Witamin Well, och det blev ett jävla spring i vår monter när alla kvinnor skulle smaka och tycka till om den nya trendiga vitamindrycken.MMM vad gott! Vad är det här??? – Det är KFG-vägen till framgång lobbade vi…
Så här körigt var det igår:

Moa var snyggis på catwalken

Moa var snyggis på catwalken

N
är jag kom till jobbet igår möttes jag av en förbannad Titi, hon var besviken och menade på att hon fick för lite OB-lön. Jag berättade pedagogiskt och lugnt för henne att allt var under kontroll och enligt fackets avtal. Titi vägrar tro på mig och bestämmer sig direkt för att falla i strejk mitt på kontorsgolv, Hiep vet inte vad strejk innebär han ville mest bara vara med på bild. Jag gav Titi 20kr sen slutade hon strejka, en så kallad winwin situation.

Titi världens gladaste strejkare...

Titi världens gladaste strejkare...

Här kommer Björns klipp i SVT igen:

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar