Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
29
Okt 09

Stopp! Hit men inte längre.

Det blev Gröna stugan igår med mediagrabbarna, trevligt. Kvällen avslutades ganska oväntat på Larmgatan 10 och dess nya loungeavdelning, lukten av nya skinnmöbler mötte oss när vi steg in i lokalen som lite lätt påminde om en hotellobby i något varmare asiatiskt land, typ Thailand. Drinkarna serverades i Highballglas som liksom stod snett. -Oj, sa vi när vi såg glasen. -Ja, det är lite 80 över glasen. Sa servitrisen. Loungen får inget högre betyg av mig, men jag skickar med ett lycka till på vägen för Ping och hennes anställda.

Ibland händer det att man får styra upp lite på Kallskänken, men bara ibland. Igår hade vi uppsträckning i livsmedelshygien, vad får vi göra och inte göra. Jag satte upp nya pedagogiska lappar och förklarade lugnt och sansat vad vi gör bra och vad vi måste bli bättre på. Tex så har vi väldigt snälla leverantörer som ibland lämnar varor ända fram till kylrummet, detta är dock inte tillåtet då personer utan skyddskläder ej äga tillträde in i köket. Med andra ord så är det numera förbjudet för utomstående att kliva in i vårat produktionskök. Detta var en regel Lövet tog på största allvar. När han hörde A la Carte kliva in genom ytterdörren för att lämna räkor släppte han instinktivt hinken han höll i, sprang mot dörrposten som avskiljer vårat varumottag med köket, satte upp handen mitt framför Pelles ansikte och skrek: STOPP STOPP STOPP! Pelle stannade genast och undrade förvånat vad som hade hänt. Sen sa Lövet klart och tydligt: -Hit, men inte längre!

Vi har en verkligen en personal som lyssnar, att Pelle fick en lättare hjärtsvikt är liksom sådant man får räkna med när man implementerar nya regler.

Titi hjälper mig att branda husmanlocken

Titi hjälper mig att branda husmanlocken

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar