Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
11
Apr 10

Still living the dream, i framtiden.

Säker vinst idag mot Malmö, 3-0 fantastiskt hattrick av det lilla bollgeniet Johnny Elm, frågan är väl hur länge vi får behålla honom? Såg matchen tillsmannans med hans morföräldrar David och M, dom var stolta som tuppar. Blek publiksiffra idag dock, 10 375 åskadare, tråkigt, men vad kan man säga när Kallskänken Arena är så sliten, annat var det 2011 vid invigningen, på den tiden var jag speaker, arenan var fylld till bredden 11800 personer sjöng mitt namn. Jag slutade som speaker 2038, det blev 30 underbara speakerår, men jag tycker verkligen mitt barnbarn Henry gör ett väldigt bra jobb som speaker, det är kul att uppgiften har gått i arv, det gör mig stolt. Efter matchen tog jag och David en korv, damen som serverade oss tog i korven med bara händerna, hon påminde mig mig sjukt mycket om en annan tant jag sett på den gamla idrottsplatsen Fredriksskans för en herrans massa år sen, undrar fan om inte hon också brukade vända på korvarna med fingrarna, måste kolla upp det.

Här på hemmet serverades det sallad med fetaost och soltorkad tomat, igen. Det är okej men det börjar onekligen att bli svårt att tugga den där jävla tomaten. Kalmar vann säkert idag mot Malm…fan, det har jag ju redan skrivit, åldern börjar ta ut sin rätt. Igårkväll satt jag och Hallberg och lyssnade på gamla Houselåtar från svunna tider, vi mindes tillbaka på den tiden då vi blandade rosévin med Fanta och lyssnade på Axwell. Hallberg har fått nya löständer, sjukt snygga, det ska tydligen vara något nytt material från månen, moonstone tror jag det hette.

Det har börjat en ny tjej på hemmet här, Isa, hon tycker det är kul att jag fortfarande bloggar. -Det är typ ingen som gör det längre, sa hon. Jag berättade för henne om blogginflationen i början på 2000-talet, om Godfather, Rydström och Schulman, tiden innan alla fick chip inopererat, då man faktiskt var tvungen att söka upp all information själv.

Som ni säkert vet ger Barometern ut sitt absolut sista nummer imorgon, det känns ändå rätt tråkigt, jag minns när Östran var underdog, jag jobbade på Wilson och gjorde en karaktär som hette lokalbevakaren, jag fick ligga med vem jag ville, fan det var tider det. På tal om Wilson, kul med det nya kontoret i Kapstaden, Afrika är en intressant marknad.

Veckan som kommer är sig den andra lik, lite begravningar, ska flyga till Sydney och Bangkok och inviga ett Kallskänken, sen blir det att följa Kalmar FF i Champions Leuagekvartsfinalen i München. Man får se hur länge man orkar, still living the dream.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar