Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Mar 10

Stålmannen, Spindelmannen, Batman och Skavlan

Modevisning igår på Hansa-City och det var faktiskt första gången jag var där sedan invigningen förra året, förövrigt en invigning jag och Vidlund spenderade liggande lite halvberusade på lådvin i lekhörnans bollhav. Visningen igår gick bra och det var gott om folk vilket gjorde att det blev en proffsig känsla, stort cred till Isabelle som hade styrt upp visningen till punkt och pricka med ett bergsäkert manus samt grabbarna grus från P3’s Din Gata som lirade skön musik ifrån

Kommer aldrig glömma en Fokus-modevisning på Byttan för något år sedan då jag fick ett slarvigt handskrivet manus i handen 20 minuter innan visningen, det blev inte ett jävla rätt, jag påade fel märken, designers, frisyrer och smink. Efteråt blev jag strypt och våldtagen av 10 rabiata butiksinnehavare, sjukt traumatiskt minne. Men igår gick det som smort och jag måste erkänna att jag gillar konferencierjobb, har skaffat mig lite rutin och erfarenhet, och igår var det också premiär för mina nya J. Lindebergskor förutom att det är världens snyggaste skor så ger dom mig en sjuk energi och självsäkerhet, med dom mockaskorna blir jag Stålmannen, Spindelmannen, Batman och Skavlan på en och samma gång.

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

 1. Du skötte dig exemplariskt Martin! Trevlig helg!

 2. Hej
  Ikväll har du en plats i startelvan.!
  Vart är oxfilen?
  Magnus
  PS: Tryffeln kan du ge till Stiffe ;-). Ds

 3. Tack, Magnus, oxfilén ligger i bakluckan i din bil tillsammans med en back cola på glasflaska.
  Stiffe är inte lätt att muta, tydligen räcker inte en Barcelonaresa…

  • Ise5fall me5ste jag bara kommentera dina koetmnmarer lite. Att hon alltid e4r efter eller ff6re he4sten i spre5ngen ste4mmer ve4l e4nde5 inte?? Och att hon inte ff6ljer med he4sten f6ver hindren?? Hon ger ju honom den eftergift han behf6ver, man me5ste ju inte sle4nga sig fram f6ver varje hinder, framff6rallt inte pe5 dom he4r hf6jderna?? f6f6h?

Lämna en kommentar