Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Sep 10

Stå upp för Kalmar!

Stabil insats av FF igår och det var aldrig något snack om matchen, känns lite som back in the days, kontrollerad match. Undertecknad hade givetvis ingen aning om klackens planerade demonstration, precis innan match när jag av okänd anledning ska göra en ”Owe Martinsson” och fråga om läget på sektion E blir det extremt kul.

-Som min gamla kollega Owe brukade säga! Hur är läge
t på SEKTION E?
(Ingen reaktion följt av total tystnad, några på huvudläktaren skrattar)
-Jaha…..

Däremot körde vi ett race där publiken fick skrika efternamnen på spelarna vid line-up och det fungerade bra, dock borde det varit lite mer volym, men klart godkänt för att vara första gången, den tar vi med oss till Guldfågeln!

Svängde ner en sväng på Mollys innan matchen för att höra lite om klackens uppror angående placeringen på nya arenan och jag kan förstå synpunkterna, platserna är ju egentligen inte dåliga men det man menar på är att klacken blir avlång eftersom den nedre läktaren inte är så hög. Sedan fanns det även en gnutta klackpsykologi och tradition i att alltid låta gästande bortalag ha lite sämre platser än hemmaklacken. Tydligen ska man nu ha möte om placeringen och vi får hoppas på en bra kompromiss.

Jag skrev om Guldfågeln arena som möjligheten att skapa en ny livligare läktarkultur, och kan man från klackens sida hänga i med det fantastiska engagemang som man visat dom senaste två matcherna tror jag att vi har något stort på gång. Fortsätt att skapa evenemang på Facebook, blogga, uppmana, sjung, och framförallt vigla upp sittplats, för dom vill! Mera ramsor som kan sjungas av alla, vi får en helt annan akustik inne på nya arenan för sång och ett talarsystem som kommer göra sitt.

Framförallt Kalmar FF, inget snack, klacken lyfter laget! Glöm inte det. Kan man köpa den där energin Nanne efterlyser inför varje match? Ja, på ett sätt, genom att i kreativ kommunikation med folket börja implementera starka värden som passion, kärlek och engagemang. Till exempel, Stå upp för Kalmar, en genial idé men där avsändaren egentligen borde vara Kalmar FF.

Sjung för Kalmar.
Älska Kalmar.
Stå upp för Kalmar!
Gefle hemma Söndag 3/10 kl. 18:00

Grattis säger vi till Lisa och Emil som gifte sig igår, jag var DJ och cateringsamordnare på det kändistäta bröllopet med gäster som legendaren Bobbo Krull och Fredrik Berling, mycket gutt!

Idag är de valvaka i Jennyhuset, något som faktiskt är en liten tradition, vi kommer att länka ihop oss med andra privata valvakor runt om i landet för att helt enkelt kunna fråga hur läget är hos tex Uffe-Taco i Götet.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar