Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Sep 10

Sponsormatch och busringning

Gårdagens sponsormatch gick fint och det blev i vanlig ordning kul matcher när vuxna människor bjuder på sig själv, Kalmar FF’s matchställ satt som ålaskinn på sponsorerna. Turneringen avslutades med tung sittning på Harrys med EM-kval och intag, det spelades internt på matchen (tid för första mål, resultat halvtid och fulltid) och både jag och Superjens hade 6-0, dock hade jag 4-0 i halvlek, Superjens hade däremot rätt resultat även i halvtid dvs 3-0. När vinnaren annonserades var vi redo att fira rejält men det visade sig att en noname-konsult tippat samma resultat och haft bättre tid på första målet och knep skatteåterbäringen mitt framför ögonen på oss. Besvikelsen var stor, vi beslöt oss för att vaska Harrys.

Oförglömliga historier igår som varken går eller får återberättas, är hälften sant, ja, så räcker det.

Tredje joggingrundan idag och med mitt nya Iphone-app Runkeeper känner jag mig het i spåret, en skitsnygg tjej låter sig meddela mig med jämna mellanrum hur långt jag sprungit och på vilken tid, bra brud.

Måndagen var historisk, jag fick min första brusringning hem, jag svarade i telefonen och på andra sidan hörde jag tjejer som fnissade, helrätt, jag misstänker att det var Stina Blad på Destination Kalmar.

Och på tal om konsulter missa inte Chris Karlssons nya blogg…

Här är ett kort klipp med Chris när han pratar om kontorsmiljöer:

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar