Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Dec 09

Spaden säljer som smör

Är mitt uppe i kampanjen för Spadtaget, det flyger spadar till höger och vänster, härligt! Kampanjfilmen har setts över 2000 unika tittare, blir inte förvånad om vi blir några tusen grävare på lördag. Snacka om att göra en höna av en fjäder, fast tvärtom då, alltså…ni fattar. Ta med er egen favoritspade på lördag kl 12.00 och gräv, vi kommer att sätta upp en minnestavla vid entrén på nya arenan där det kommer att stå skrivet: Vi tog det första spadtaget till Kalmars nya arena, för en kostnad av endast 100kr blir ditt namn ingraverat på denna tavla, ditt namn förbokas på kansliet eller på plats. Jag hoppas på 1000 namn, det vore läckert, en riktigt pungspark på alla bakåtsträvare.

Nog om spadtaget, Uffe har trillat i trappan. Det var faktiskt riktigt dramatiskt, jag har räknat, 18 trappsteg på tubsockar och hans iBook låg som en råttpick i luften, fatta vad det lät. Dunk dunk dunk rapapapapapapa kadunk! DUNK! Aj som fan! Några blåmärken och ett par liter standardmjölk senare var allt lite bättre.

På torsdag är det så dags för det årliga spektaklet på Brofästet, då ska vi gå på Rivae…Riviv…fan…Revival! Partykomapniets årliga krogshow, världens bästa personalfest. Då ska hela manskapet från Kallskänken gå man ur huse för att roa sig, och vi är heta på dansgolvet må ni tro. Vi är det enda företaget i Norra Europa som går igång på alkoholfritt vin, sen äger vi fett. I år är vi 20 st, vilken fest. Dokumentärmaterial, Svt? Nationaliteter: SWE, LBR, RUS, VNM, DNK.

Återkommer, tillsvidare läs Rydströms blogg, fick lite airtime där kan man säga… http://www.barometern.se/blogg/henrik_rydstrom/
Nu ska jag dra på mig mina nya FF-puma-mjukisar och mysa.

Tack Östran!

Tack Östran!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar