Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
29
Sep 09

Sovmorgonen som uteblev, ny strejk och Taco i morgonrock.

Underbar start på den här dagen, Moa vaknar innan sitt mobillarm och smyger tyst som en mus in på toaletten. Klassiker, mobilalarmet går på, jag försöker ignorera ljudet och fortsätta sova, mission impossible. Bestämmer mig för att gå upp, Moa frågar om jag kan köra henne till Uffe för att hämta en kamera som hon måste ha på mässan i Göteborg. Okej, 07.32 hämtar bilen på Kallskänken, Titi får syn på mig genom fönstret och tror att jag inte ser henne, hon planerar ytterligare en strejk. Hon lägger sig raklång på marken i Kallskänksentrén, samtidigt som jag ser Drags Plåt komma insladdande, jag väntar lite diskret utanför, och när Drags plåt kommer in på Kallskänken ligger en 1,60 lång afrikan raklång i entrén, förvånad? Nej, inte särskilt, det är ju Kallskänken.

Väl hemma hos Tallhage, (tackar som ödmjukast för sovmorgonen), fast det var nästan värt 20 minuters bilresa för att få se Uffe i morgonrock. Ner till tågstationen, tillbaka till Kallis, ja då vill Aja ha skjuts till Kallskänken City, fan.

Det egentligen inga problem att göra något av dessa tjänster, men när man inte har en jävla aning innan blir morgonen ganska tung. Och inget kaffe i blodet heller, då blir man helt enkelt riktigt jävla skittjurig.

Potatisgratäng och rostbiff till husman, inga konstigheter där inte.

Mendes borta 4 veckor, fan, ittee baaaaaa.

Hiep tillbaka från bröddloppet i Göteborg Tors-Sön, sågs på Lindex i Kalmar i Fredags…

Reportage om mig i Östran idag ser jag, för en gång skull ser jag inte utvecklingsstörd ut på bilden, bra där.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar