Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
17
Jun 10

Sommar-Conny på lite olika studiebesök

Idag är jag Sommar-Conny, har satt mitt liv på flightmode och har bara glidit runt på diverse luncher och studiebesök. Det hela slutade i vanlig ordning att jag nu ligger som en strandad säl på mötesplatsen och bloggar. Igår var det inflygningsfest på Varvsholmen när Sederkvist, Creare och We-support bjöd in till dans, många lokalprofiler på plats bland annat syntes i minglet Billy, B-G och den gamla speakerlegenden Gunnar Svärd som tjänstgjorde i speakerbåset i femton år. Jag är inne på mitt tredje, tolv to go. Vi insåg fem minuter innan feststart att vi inte hade någon gåva att överlämna så vi slog ihop våra kreativa hjärnor och akutproducerade en reklamspott som vi senare under kvällen presenterade och menade på att den var orsaken till att det kommit så mycket folk då den spelats på olika radiokanaler en längre tid, lyssna på produktionen här:
Radioreklam sommarfest

Invigningsfest


Dagens första studiebesök blev på John Bauer där jag fick uppleva ett lärarrum utan någon som helst känsla av dåliga betyg eller kvartsamtal, man har ju genomlidit ett antal sådana utvecklingssamtal där läraren drar klassiker som: Han har lite svårt att koncentrera sig, han kan bättre, men han är i alla fall en glad kille.
Det blev en lunch, egentligen blev det faktiskt två luncher idag men säg det inte till någon, jag och magistern sladdade förbi Pastavagnen och gjorde dagens andra studiebesök och jag konstaterade snabbt ett varumärkesintrång modell allvarlig med motiveringen: Hur mycket köttfärs och chilisås är det egentligen över Kalmar FF?

Jag yrkar på fem års fängelse och livstids glutenintolerans!


Den andra lunchen blev med Wilson’s på Restaurang Skrattmåsen aka Byttan, måsinvationen på uteserveringen är verkligen en obehaglig upplevelse, bland annat fick klubbchefen bokstavligt talat bajs i maten. Det MÅS-te finnas något man kan göra.
Det blev eftersittning på nya Ben & Jerrys och premiär för min del, världsklass! Fantastiskt kaffe, nästan exakt lika god som min egen och glassen, är den god eller, ja, skiter björnar i skogen? Kanske lite lång väntetid, men vafan, vad gör det när Sommar-Conny dundrar in med 745 semesterveckor i bagaget, glass till hela familjen. Coolast var glassen (ordvits igen), men tätt därefter kommer lysdioden på toahandtaget som vittnar om toalettens ockupation.

Upptaget!!!


Klart att kissa!!!


Nej, nu är det slut för idag med Sommar-Conny, dags att steka på en ny runda av halv åtta hos mig, nya gäster ska få smaka på historisk tv-mat!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar