Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Apr 10

Soda, stirr och rustning inför vår

Blev panikinringd till radiostudion för att medverka i Soda och programpunkten Hit eller Shit, helt plötsligt skulle jag tycka till om musik, vafan, ingen som tackar mig för att jag inte hissar och dissar, det var bara och köra. Sista låten med Robyn var bra skit, det blev hit på den jäkeln. Tydligen släpps den i juni, helt klart, bästa låten.

Annars blev dagen  hysterisk, vi har ett litet manfall på Kallis och detta gör att belastningen på övrig besättning ökar avsevärt, under förmiddagen var jag den enda svensktalande med körkort och min första hjärtattack kryper allt närmare. Koka köttgryta, styra upp Tipselits beställning, ta en hotellbokning, fixa en bugg i bokningssytemet, utkörning med en familjetårta till Lindölundsgatan 1, fastna i hissen, ta emot bokning på begravningsfika i Persnäs, helvete köttgrytan, äggen slut, 150 baguetter till A-betong, fel äggen inte slut, Östran tackade för igår, chatta med Uffe i Australien, latte, utkörning med buffé till Stina på destination Kalmar, hälsa på Åke Andersson Johan Persson, facebook, göra potatismos till grytan, latte, lossa två pall läsk på Fredriksskans, en cigg med Staffan Roth, upp en sväng på Wilson, en lina kokain, möte med Kalmarsund promotion, radion, yes im living the dream!

Fett credd till morsan och Peter som har varit gulliga och fixat i min bortglömda trädgård, men nu blir det superfint. Ska bara se till att sparka igång snickarjäveln så vi får uteplatsen färdig till värmen, min trädgård är verkligen en oas i stan, kom gärna förbi på en latte eller ett glas rosevin i sommar. Hallberg står i baren från 1 juli till 31 augusti, jag vid stekhällen och Löfgren glider runt i sina nya loafers och ser till att alla har och dricka, Petter är ordningsvakt och snickarn ligger i hängmattan och är nöjd över sitt byggverk, our house, in the middle of the street.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Som en lärare i Klass 9A sa: ”Man känner sig ju riktigt närvarande”.
    Snygg inramning mot Madness.

Lämna en kommentar