Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
09
Nov 09

Snickarbrallor och nya övervakningssystem

Claes Lindh’s kalas gick som smort, om ni har sett filmen Big Fish så påminner Claes liv lite om den filmen. Men vet liksom inte riktigt vad man ska tro på men efter Claes bildspel om sitt liv inser man att allt har verkligen hänt. Historien om silvertackor, Villy-finne, professorn på Harvard, slummen i Chicago m.m. Roligast var nog ändå ”Knasten” som skötte musiken, en gammal klasskompis till Claes, vilken stjärna, det är nog inte många skåningar som inte har sett hans nuna på ett folkets park. Historien om Knasten, var att han tydligen fick streck i musik dvs underkänt, men när ett lokalt dansband behövde en sångare akut slutade det med att Knasten reste land och rike runt som dansbandsstjärna.

Händelserik dag igår för att vara Söndag. Det var uppstyrt för fixardag, varför får jag återkomma till, men det finns en anledning. För det första skulle löven på trädgården krattas upp, och efter 4 sopsäckar med löv hade det blåst ner lika mycket till under tiden som jag krattat, fan. Uffe och Bergsten drog på sig snickarbrallorna, och sen åkte vi ut till Tyskland för att handla virke till den nya porten som skulle snickras. Men först var vi tvungna att fylla på Uffes tomma snickarbrallor med verktyg och samtidigt blev vi alla indragna i ett skottkärre-race.

On your marks...

On your marks...

Det slutade med att Uffe kom etta och jag trea, Uffe vann en slipmaskin och jag 250 kr lim. Så om någon behöver limma så har jag numera Kalmars bredaste sortiment av lim. Sen började grabbarna snickra medan jag och Petter komponerade ihop en måltid. Det kan låta som vi hade det lite bögigt inne i köket, men den stora pridefestivalen var ute vid porten. Den manliga kärlek som uppstår vid snickeri är svårt att beskriva.

-Okej, men jag lyfter här så... haha, jovisst, jaså det säger du?

-Okej, men jag lyfter här så... haha, jovisst, jaså det säger du?

Men kvällens roligaste inslag kom ändå när jag kände ett otroligt sug efter att tracka våra små hyresgäster i stugan, jag satte upp en fejk-kamera mittemot deras ingång, intrång i privatliv? Nejdå.

Tänk och möta denna varje morgon innan jobbet.

Tänk och möta denna varje morgon innan jobbet.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Underbart inlägg!

Lämna en kommentar