Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
03
Sep 10

Smygpremiär för dokumentärserien: Konsulten

Smygpremiären avklarad för Östrans nya dokumentärserie: Konsulten. Lite drygt 100 personer hade bjudits in igår till anrika Sagabiografen för en förhandsvisning på de tre första avsnitten av sex. Jag spelar konsulten Chris Karlsson som vi för övrigt har marknadsfört under några veckor på Facebook samt på hans företags egna hemsida: http://www.chriskarlsson.se/

Vem är då den här Chris Karlsson? Chris Karlsson är en medelålders man i sina värsta år, han har helt avsaknad av familj och hans enda direkta ägodel förutom det han bär är även hans Mercedes 180e av årsmodell -89.
Nyinflyttad i Kalmar bor han på Varvsholmen vid vattnet , i sin bil.
Chris Karlsson jobbar som konsult med inriktning sälj. Finns det sälj finns det hopp är hans payoff och med dom orden lyckas han ständigt överleva den hårda konsultvardagen.
Frågar ni Chris är han älskad av sin omgivning, i verkligheten är han rätt illa omtyckt, ödmjukhet och respekt är ord Chris inte ens kan stava till.
Men på något konstigt vänster har Chris Karlsson med sitt bolag Chris Konsulting som för övrigt i många sammanhang blir misstaget för KRIS-konsulting, lyckats nässla sig in på Östran/Nyheterna där han av VD Karin Matsson med ledning får ett uppdrag som dokumenterats i 6 avsnitt, på www.ostranplay.se från och med måndag den 6 september kommer du kunna följa dokumentären Konsulten. Finns det sälj, finns det hopp.

VD 1 och VD 2


Ytterligare ett projekt med stor självdistans och ödmjukhet...


Mingeli mingeli

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar