Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
01
Mar 10

Släpp fångarna loss det är vår!

Från svarta rubriker om vargavinter och värdelösa tågförbindelser till total vårhysteri, helgens plusgrader gav hopp om en ny tid och alla blev helt rabiata, vår, vår, vår tamejfan! Trots detta innehöll gårdagens en styck traumatisk upplevelse i Johan Wittebergs otäcka fall in i sarjen på CL’s bandymatch i sporthallen, karln lyckades på eget bevåg, få en spricka i nyckelbenet, spräcka upp ett decimeterlång köttsår, slå axeln ur led och eventuellt punktera en lunga, och nej, det var inte ett knivslagsmål utan en bandymatch. Det blev förlust, med 5-9.

Det har varit en slitsamt helg på många sätt och vis men samtidigt en fantastisk utmaning att få förvandla Kallskänken till restaurang, med tre minnesvärda sittningar tors-lör har man fått en ny erfarenhet, och det är med lite blodad tand vi gör ett bokslut för halvåtta-hysterin, med option på comeback! Tack Kerstin för att du förgyllde våra kvällar med din syn på livet!

B-G, när öppnar vi krogen?

Imorgon kan ni lyssna på mig i fyra timmar i musli i p4, upp i svinottan med er, 06.00-10.00.

Till Ankan och Viktor som ska bo hos mig under veckan, säger jag välkommen hem, denna låten kommer att rulla 07.00 varje morgon i residenset!

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Tack tack! Riktigt trevligt att höra denna låt mitt i all morgonstress! Vad blir det för mat ikväll??

Lämna en kommentar