Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Maj 10

Skriknick och masturberande kineser

Händelserik dag igår på många sett, upp med tupp och in i radiostudion för att sidekicka Helena i Müsli. Sen vidare till Kallskänken för att beta av det racet. Sen var det så dags att på riktigt få träffa henne, den nya kärleken i mitt liv, hon heter KEE 484, min nya bil. Ivrig som jag är trodde jag att det var ungefär som att hämta en pizza, men ack så fel jag hade. Köper man en ny bil så får man tydligen en genomgång på ungefär en timme hur den fungerar, agerar och reagerar, det var en mycket speciell upplevelse.

Vädret bjöd inte direkt upp till dans på Åbyvallen och eftersom matchen Läckeby-Tvärskog sändes på Canal+ var publiksiffrorna bleka, det var minus 7 betalande. När också Kenta matchen till ära var linjedomare blev det en person back i den ordinarie publiken. 4-4-2 och tillbaka till grunderna, eftersom jag tystat södra Öland med en sträckt vrist veckan innan var min plats i startelvan tillbaka. Vi inleder bra och känner väl ganska omgående att vi är det bättre laget och har en betydligt starkare energi. En dryg halvtimme i matchen händer det otroliga, jag går upp på en höjdboll strax utanför målområdet, min spänts i det här läget är obeskrivlig, det visar sig att toppfysiker runt om i världen inte kan förklara hur det ”häng” jag lyckas skapa är möjligt, det är liksom mot alla naturens lagar och krafter och när alla motstånadare är på väg ner hänger jag fortfarande kvar i luften likt en Matrixscen. Tänk er hänget i luften, tiden står still, kameravinkel 180 grader, zoomar hastigt in en svettdroppe så lång att man ser två kineser inuti svettdroppen som masturberar, kraftig snabb utzoomning, fortfarande häng, ytterligare 180 grader kameravinkel, TOBBE!!!, nickskarv i djupet till Tobbe som avslutar i mål, Ralf Edström, skriknick, assist, matchen slutar 2-1

Tung, tung sittning med storebror och hans liga från Norrköping igår på Gröna Stugan, Superjensa tillbaka i god form och den ena skrönan var bättre än den andra, ikväll ansluter ytterligare profiler och det ser ut att bli ytterligare en tung, om inte tyngre kväll.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar