Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
25
Maj 10

Skavlankomplex, halvåttaboken och måsgeneralen

Det var någon som undrade över hur det gick på Kalmarsund Promotion i fredags, eller det kanske inte var någon som undrade, men skitsamma, det gick i alla fall mycket bra. Jag har ju blivit privilegierad att vara så kallad moderator på dessa lunchmöten och har iklätt mig någon slags programledarroll som jag trivs jävligt bra i, producent är ju Jacob Wilson och han ser till att det finns färdiga och genomarbetade manus inför sändni… mötena, (snacka om Skavlankomplex). I min Kinnarpssoffa intervjuade jag senast infrastrukturministerns statssekreterare Leif Zetterberg och grillade honom på frågor om infrastruktur, han var från Stockholm, det är vår huvudstad.

Ett mail damp ner i boxen idag, tydligen ska halvåtta-hos-mig nu bli bok. En kvinna från Bonnier frågade mig i mailet om det var okej att publicera mitt recept och bilder. För detta får jag en styck färdig bok. Sjukt bra betalt, jag svarade ja med en gång. Tänk att få vara med i en bok, living the dream.

Idag ringde Audi upp och frågade hur allt var med bilen, snyggt. Jag svarade att jag var nöjd förutom att en mås troligtvis hade käkat stark Thaimat för någon dag sedan och av en händelse flugit över min bil och släppt en hel långfilm… Jag ringde genast upp min kontakt på Måsarnas riksförbund och uttryckte min besvikelse över händelsen och generalmåsen på andra sidan luren tycktes ta det hela på största allvar även fast jag inte riktigt hörde vad han sa eftersom han är en fågel. Men som jag fattade det som skulle han lägga ut något på Måsbook och kolla om någon av Måsarna i stan visste något om fågelskiten på min Audi. Jag frågade generalmåsen om han använde sig av Twitter, det gjorde han inte, han menade på att det bara var för mindre fåglar, han tyckte att det var svårt att föra resonemang på bara 140 tecken.

Generalmåsen

På tal om Skavlankomplex är det tänkt att vi på Wilson eventuellt ska göra en talkshow på Larmtorget under stadsfesten, är ditt företag sugen på att synas i samband med denna extremt roliga miljardsatsning ska ni kontakta Kristina Blad på Destination Kalmar.

Ikväll är det traditionsenlig tisdagsöl med gänget, det ska bli, mycket gutt!

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar