Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Apr 10

Sittning, slirig i mage och en subba till stan

Tung sittning på Kallskänken igår när Östran bjöd några väl valda personer på undertecknads halvåttameny, still going strong. Gäster som Åke Andersson, Kaj Wiestål, Patrik Holmberg och Karin Matsson m.m smörjde kråset innan Cirkus Möller. Och suget efter att driva krog kom tillbaka, det är verkligen en härlig känsla, men man ska nog inte göra allt själv, laga maten, duka, servera och diska man blir lätt lite trött i ögat då.

Har känt mig lite krasslig senate dagarna och misstänker starkt en Budapestbakelse på Citygross eventuellt en dåligt värmd korv på Kopparvallen. Min mage har varit allt annat än stabil, känns lite som Tony Richardsson kör speedway där nere. Och på tal om det ska tydligen Lokalbevakaren snart till Målilla, gilla!

I övrigt är det mycket på G, allt ifrån spännade konfrencierjobb till projekt som ska sjösättas, myckt gutt. Kallskänken som ändå är mitt HQ växlar upp inför sallads/baguettesäsong. Många har varit inne och frågat hurvida vi kommer att tackla etableringen av Subway i stan, och mitt svar är: Skulle du vilja att din baguette var en subba? Skämt och sido, faktum är att vi redan har blivit prövade för samma situation i Karlskrona där ett Subway öppnade 200 meter från oss och trots detta ökar vår omsättning fortfarande. Personligen tror jag att det till en början kommer att märkas men att det sedan planar ut. Det är ju allmänt känt att konukrans oftast är postivt och snacka om att vi får bekräftelse på våran idé, baguetter is till going strong det också.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar