Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
24
Aug 09

Silent disco

Glömde dela med mig av en sjuk upplevelse, i Lördags kväll på väg hem efter en god middag och en pava vitt bordsvin gick vi förbi en flashig nattklubb. Inkastaren pitchade kvällens grej som var ?Silent disco?. Detta innebär att gästen får ett par hörlurar vid entrén och kan sedan själv välja musik från tre st hippa discjockeys i lurarna.  Det blev givetvis absurt när folk stod och dansade helt tyst på golvet och det ända man hörde var italienska jesussandaler som raspade mot dansgolvet.  I och med att det var olika typer av musik på DJ-kanalerna blev det ju givetvis olika tempo på danserna, så att hela golvet dansade liksom i otakt. Sjukt kul.

Som den framgångsrika, sköna och begåvade lokal-DJ man är gled jag fram och namedroppade dom senaste housemixarna och vann på så sätt housediscjockeyn?s respekt. När jag berättade att en av mina bästa vänner jobbar med Axwell  tycktes han till och med bli lite skitnervös och gjorde ett par riktigt sunkiga övergångar, då kände jag genast igen mig själv.

För övrigt är Swedish house maffia sjukt stora i Europa, och dom tas emot som rockstjärnor på dom Baltiska inneklubbarna. Dom hade tydligen varit här på ön två veckor tidigare. Ett projekt är att få Axwell till Byttan, vad tror ni om det? Är intresset tillräckligt stort?

Dom har skitbreda sugrör här i Kroatien, dubbelt upp i diameter och man kan verkligen suga i sig en drink på 4 nanosekunder. Är intresset tillräckligt stort för att fixa fram dessa sugrör till Byttan?

Sommar i P1 rullar på podden, jag kastar mig mellan Schulman, Lindeberg, Medre och Luuk. Man blir nästan lite stressad av att lyssna på all denna kreativitet och framgång när man ligger som en vidbränd grisrosa säl på klipporna och gör knappt två knop. Vår största framgång just nu är när vi lyckas ta oss till en restaurang, landa våra flottiga svettiga kroppar i en solblekt plaststol från Zagreb och beställa två iskalla inhemska öl. Älskling, det här gjorde vi jävligt bra.

Till sist vill jag sammanfatta maten här som är av blandad kvalité. Den är väldigt Italieninspirerad och enkel men består alltid av fina färska råvaror. Jag älskar däremot dom okonstnärliga uppläggningarna, ingen spexig timjan eller annan fransk dekoration. Bara kött och en klyfta citron eller helgrillad fisk på fat.

Nu går det rykten på ön att Rasmus skulle vara aktuell för 25 mille. Fråga: Är det om man köper honom, visar upp någon urklippt kupong från Kalmarposten samtidigt som man drar ett avmagnetiserat bonuskort. Fokus i avsluten nu.

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

  1. Axwell på Byttan hade varit obeskrivligt fett! 🙂

  2. håller med om axwell, tro dock det är svårt på lilla byttan:P vem är din polare som jobbar med han, han måste ju vara duktig, inte vem som helst som kan jobba med axwell…
    hoppas verkligen inte uppgifterna om rasmus stämmer, spec när det var snack om summor runt 60 – 70 mille:P

  3. Oskar: Leo Forsell

  4. JAAA! Vill absolut ha Axwell till Kalmar!! Men gärna större lokal än Byttan! 😀 Feel the vibe!

Lämna en kommentar