Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
30
Mar 10

Servercrash och fint kött till fina människor

En servercrash i form av en avgrävd kabel i skåne, så stavas gårdagens anledning till att sidan låg nere under dagen, även vi hade problem på Kallskänken med vårt kassasystem, samma kabel? Ständigt denna vessla.

Som alltid blir måndagarna en dag fylld av rutiner och telefonsamtal, men i takt med att temperaturen stiger så stiger också vår omsättning på sallader och baguetter, det är ett jävla spring på Kallskänken, allt hade varit så skönt om det inte vore för alla dessa kunder. På tal om det finns det en klassisk historia om en möbelhandlare i Borgholm som en hel dag satt i sin butik, det kom inte en enda kund under dagen, när han sen skulle stänga butiken på kvällen upptäckte han att han glömt låsa upp dörren, världsklass.

Såg på Facebook att det var dags för nytt särskrivningsevent i staden: Super Event, frågan är om dom kommer slå Års gamla rekord?

Känns betryggande och höra att man diskuterade den så alltid heta parkeringsfrågan på fullmäktige igår, 24 inlägg, vuxna människor. Men det är klart frågan berör väl folket, stadens hetaste valfläsk 2010, fri parkering vid Iffehallen.

Idag ska ett gäng från Linnéuniversitetet (gamla högskolan i Kalmar) göra ett personporträtt av mig, dom ska våldgästa mig med en påse råvaror som jag ska snygga till och servera, kul.

På fredag så åker Läckeby till Kroatie…nej, Kolboda för träningsläger, låter inte så sexigt men jag har har sällan skrattat så mycket som vid förra årets läger. Kommer Öhlund och Feldten tävlingssimma i poolen även denna lördagsnatt? Ska Åke utsättas för ytterligare en gräddtårteattack? Kommer någon av de yngre spelarna även detta år önska mig som pappa och på riktigt försöka få mig att gå på date med deras mamma? Kommer Peterssons grabb utlova en grillfest med fint kött för fina människor som aldrig blir av även denna gång? Återkommer med rapport under helgen.

Nu, snart dags för möte med kommunens starke informationschef Christina Karlberg. Ten four.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar