Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
15
Sep 09

Sannolikheten och Byttan bandy

Byttan såg fina ut i köttet på gårdagens bandyspel, matchen mellan köket och baren slutade 10-6 efter en rejäl slutforcering av köket i slutminuterna. Måndagar kl 20.00 alltså, bandyn kommer att kommenteras direkt i radiosporten nästa vecka av Lasse Granqvist.
Plus till kock-Anders och bar-Ricke, hovmästar-Sara hade också fin fokus. Hallberg blandade och gav och har kanske inte riktigt än kommit i rollen som släpande forward, dessutom körde han med joggingskor vilket gjorde att risken för fotledsskada var stor. Men med nya snabbare skor tror jag Hallberg har alla möjligheter att bli en klasspelare inom krögarkretasar.

Trams på Stockholm stadion igår, ett jävla spring in på planen i vanlig ordning. Djurgården i år, sämre än sämst.

Idag korvstroganoff med ris till husman på kallskänken.

David spelade hela matchen med Fulhams reservlag som igår mötte Birmingham slutresultat 1-1.

Dennis lillebror kör upp idag, lycka till!

Moa pussegos i Stockholm ska arbetspröva på Gant i dagarna, lycka till!

Hörde om en gubbe som dragit två hole in one på en och samma golfrunda, man säger att sannolikheten för det är 1 på 62 miljoner. Jag skulle en gång låna en postdress av min gamla tränare Micke Bengtsson som jobbade på posten. Jag googlade Mikael Bengtsson och fick två träffar i Kalmar. Jag ringde upp Micke och hälsade och frågade om jag kunde få låna hans postuniform till en sketch på ett bröllop. Han lät under samtalet lite trevande och misstänksam men gick med på att låna ut dressen. Efter samtalet stod jag och funderade och undrade varför Micke lät så misstänksam. Jag testade och ringa det där andra numret, och det var den rätte Micke Bengtsson. Det visade sig alltså att båda två jobbade på posten och hette Micke Bengtsson, sannolikhet: 1 på 63 230.

Hallberg, blivande bandykung?

Hallberg, blivande bandykung?

Byttan bandy

Byttan bandy

Ensam hemma, ho ho.

Ensam hemma, ho ho.

Ingen där heller...

Ingen där heller...

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Att inte Danskens modemiss kommenteras är skrämmande!

  2. riktigt nice lya Martin 🙂

Lämna en kommentar