Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
19
Sep 09

Sanningen bakom Wes-Alane

Vill härmed påstå att det är jag som tog upp den gamla hiten från 1998: Wes-Alane till ytan igen. Ni som känner er osäkra på låten får se klippet nedan, men ni minns säkert den exotiska musikvideon inspelad på en savann med dansande människor. Jag laddade ner låten tidigare i år närmare bestämt tisdagen den 5:e Maj kl 20.23. Låten har jag sedan spelat flertalet gånger på Byttan men också på en förfest innehållande bland annat Leo Forsell (fett respekterad DJ samt älskad vän). Jag minns väl hur festen exploderade i total eufori när låten gick på och vi dansade likt gaseller på savannen. Leo anordnade tack vare låten månader senare, en remixtävling på anrika F12 i Sthlm sponsrad av bla Red Bull. Tävlingen gick då ut på att göra en så bra remix av Alane som möjligt, det kom 4 bidrag från erkända DJ’s.

Sommaren är slut och jag kan än höra låten spelas på vänners mobiltelefoner och dylikt. Sofia Florbrant och Ulf Tallhage är exempel på folk som har låten som ringsignal. Idag kom till och med min bror fram när han hörde Uffes signal och frågade: Vad heter den låten? Jag svarade. WES-ALANE för helvete!

Hur kom du i kontakt med Wes-Alane second edition? Vad tycker du egentligen om låten? Vart fan är Martin Nilssons royaltypengar? Ring Efterlyst på 0733 480 111

Vill du höra Alane? Kom till Byttan ikväll!

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Martin, jag har låten som kan bli höstens motsvarighet till Alane. Kolla länken på FB.

  2. Det finns ju tydligen en tillhörande dans också enligt videon, det hade man ju ingen aning om i somras. Den borde du dra igång på dansgolvet. Lite Macarena goes Africa.

  3. haha, jag har haft den här låten på huvudet i tio års tid.. haha. kommer allt som oftast på mig att sjunga det som kommer precis efter refrängen.
    tack snälla för tipset 😀

Lämna en kommentar