Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Jun 10

Sänk, fåglarna får ju missfall!

Vilken helg, det är med stor ödmjukhet jag tackar mina vänner för ett helt fantastiskt midsommarfirande i Oskarshamns skärgård. Strålande sol och har jag inte legat som en klubbad säl på klipporna har jag blivit servad med Segers goda mat och Jessicas tårtor och pajer, jag har konstant haft ett rödvinsglas i handen och bara sugit in välfärden, värdigt. Vi var 20 glada man på ön och visst leder detta till en hel del roligt, bland annat utsåg sig Gabbe (Skånska Dagbladets starke man) till toastmaster och när han effektfullt som en del av sitt toastmasterskap drog på ledmotovet till Lejonkungen på mina aktiva högtalare reser sig pappa Källenius upp och skriker: Sänk för fan! Fåglarna får ju missfall.

Niklas och Staffan var ute och paddlade kanot, när dom passerade grannön stod grannarna och vinkade febrilt, Niklas och Staffan vinkade tillbaka, men detta visade sig dock vara jävligt fel, grannarna hade inte vinkat, dom gjorde tecken på att vi skulle sänka volymen…

Det var en oerhört sargad trupp som anlände till Kalmar igår, tre dagar av till stor del osunt levene hade tagit ut sin rätt, jag körde Sommarconny på altanen och fotbolls vm, sedan rullade vi ner på lite Biff Royal hos Peppe på bryggan där vi firade att bror min nått 20 år, äntligen får man någon nytta av honom. Innan restaurangbesöket låg vi som sagt och kollade på fotboll, jag försökte vrida ur det sista ur slavtrasan när jag bad Dennis hämta rödvin genom att lura honom att jag skulle ta tiden, han gick på det och jag låtsades räkna, och vi mindes alla de gånger man legat i pojkrummet på Ängö och lurat ner honom för att handla godis i kiosken, alltid på tid, sjukt effektivt.

Ny vecka nya möjligheter (lökigt uttryck), men igår kom Uffe-taco hem från land down under, och det blev fina glädjescener på Smålands nya mötesplats när han lite oväntat bara stod där. Välkommen hem Taco, mjölken står på kylning, nu kör vi!

Vad hände med Skånska Dagbladets flagga?


Niklas spänner sina muskler till allas stora förtjusning...


Eva och Frida är glada midsommarfirare!


Gabbi, vacker som en dag, också glad!


Niklas gubbsover...


Gris med Hallands fläder

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar