Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
08
Jun 10

Responsen, Wilson och nya Friska Steg!

Responsen på gårdagens inlägg blev odelat positiv, kanske finns det en hel del framåtgående människor i staden ändå. För visst är det så att Guldfåglarna Jimmy Samuelsson och Johan Ekeroth kan sin skit. Satt på kontoret idag och planerade sommaren i huvudet, det är ändå rätt mycket gutt på G. Jag är sjukt peppad inför inspelningen av Östrans nya reklamserie, det är drygt två veckor kvar till att vi gör reklamhistoria i staden, Lokalbevakaren får denna gången snällt stå lite vid sidan när en ny karaktär dundrar in i tidningens lokaler. På 100-årsmiddagen på slottet i lördags hamnade jag och mitt sällskap som sagt i mellan Barrans folk och jag vet inte, men jag misstänker att det kan röra sig om ett litet attentat från festkommittén… -Haha, ja det blir bra, vi sätter Martin mitt i Barranträsket, men vad dom inte visste är attt jag är doktor i social kompetens och bara smälter in i folk. (Vet egentligen precis hur det var, när jag drog till baren för att täcka upp gick snacket: Han är ju sjuk i huvudet den fan…)

Var uppe en sväng på Wilson och vi pratade som vanligt om fågelholkar och kaffe, Hasse som tidigare under dagen druckit en stärkande Macchiato på Kallskänken var på hugget och droppade ett antal oneliners som fick mig och Fredrik att jubla, tramsigt, men kul. Angående fågelholken ber jag att få återkomma men vi ska väcka lite uppmärksamhet hos en eventuellt framtida kund i Oskarshamn, så en bortamatch med B-laget i Oskarshamn ikväll kommer oerhört lägligt.

Grabbarna på Transistor och jag gjorde en liten enkel film åt Kalmar Kommun om Friska Steg, anmäl dig du också till säsongens sista promenad på fredag! thomas.davidsson@kalmar.se

Missa inte heller Billys VM-tips på: lansdowne.se

Be Sociable, Share!

En kommentar

Lämna en kommentar