Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
16
Dec 09

Renovering som terapi

Troligtvis är jag den ända i världen som drar igång ett omfattande renoveringsprojekt 10 dagar innan julafton. Ombyggnationen fungerar som en terapi för tillfället, och tro mig, 10 timmar med en slipmaskin gör att en och annan tanke far genom huvudet. Men jag är inte ensam, glada snickaren taco och Pättan gör ett kanonjobb, det är liksom så vi grabbar gör när en polare mår lite dåligt, vi drar på oss blåbyxorna och visar manlig kärlek genom att bygga.

I min värld ska vi vara klara på Tisdag lagom till hemvändarpartyt, det är lite castad roomservicestress över den planeringen, men nog ska det hinnas med. Trots min lilla depp ser jag fram emot julhelgens alla galej.

Var på breifmöte med radion igår och jag har fått förtroende att vara sidekick i musli på nyårsafton, en liten dröm går därmed i uppfyllelse.

Pättan och snickarjävlen

Pättan och snickarjävlen


Slipmaskin gör skillnad

Slipmaskin gör skillnad


Bergsten har många brudar

Bergsten har många brudar

Be Sociable, Share!

3 kommentarer

  1. Åååååh ett golv to die for!!!!
    Själv har jag fullt sjå med att saaaaakta öka värmen i badrumrumsgolvet, men jag mailar en vägbeskrivning så kan ni fortsätta med vår övervåning i mellandagarna!
    Eller vill ni hellre ta vardagsrummet kanske?

  2. Fina killar gör manliga saker. Härligt att begrunda!

  3. När Bergsten är klar hos dig Nisse kan du väl skicka upp honom till Stockholm och göra klart mitt kök. Skön kommentar till bilden längst ner…

Lämna en kommentar