Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
12
Okt 09

Release, balsam och julfest

Totalångesten ligger nära till hands när förfrågningar om julbord börjar droppa in i mailboxen, personalansvariga på Kalmars alla företag har i dagarna fått pucken från chefen att kolla lite på alternativen till årets julfest. Samma visa varje år, och snart är det också dags för Svensk Caters årliga grisfest på Sandra där regionernas restauranger i regionen bjuds in för att 10:e November slafsa i sig årets första julbord. Julfesterna på Sandra följer alltid samma mönster, det råder hysterisk kohandel om spritbiljetterna där en biljett löses in mot en 2cl flygplanssprit, därefter när man är spyfärdig av julmaten lussar personalen på Cater till folkets jubel, sedan går kvällens artist upp på scenen och det är alltid en avdankad rikskändis, kvällen toppas upp med ett rallarslagsmål med någon Karlskronakrog.

Idag dundrade Hallberg in på Kallskänken och tog snacket med Titi, hon undrade om Hallberg kollade mycket på Sex and the City, därefter gjorde hon en scen ur den populära serien där Samantha gör ett besök hos gynekologen.

Lisas hund på bättringsvägen, det betydde klipptid för mig. Det blev mycket samtal om schampo, balsam och andra hårvårdsprodukter, det hela slutade med en kortdragning på 1100 spänn och hela famnen full av flaskor. När jag senare kom tillbaka för att hämta min cykel efter en fika så fick jag se det här:

Dåld löneförmån, eller handlade jag så jävla mycket att dom kunde stänga för resten av dagen?

Dåld löneförmån, eller handlade jag så jävla mycket att dom kunde stänga för resten av dagen?

Här är den första reklamfilmen som rullar på tv4 just nu:

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Haha! Vill inte kossan stå så vill inte kossan stå.

  2. måste få kommentera filmen,jag älskar det lilla inslaget vid dikeskanten där du tittar fram och tillbake

Lämna en kommentar