Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
25
Aug 09

Real-world-mode

Ville känna civilisation och switchade över mobilen från flight mode till real-world-mode. Det regnande, haglade, forsade in sms, tja eller snarare det kom några stycken. Chefen hade papperstopp i skrivaren, Aja behövde nya etiketter till Kallskänken city. Spelning på Byttan på Lördag, match mot Bergkvara på Lördag, Rasmus avslutning på Söndag, Hemmamatch mot Hammarby på Söndag. Tillbaka till verkligheten i helgen. Nu tillbaka i flight mode.

Vi har drabbats av sånt köpbehov här på ön att vi har påverkat Kroatiens BNP, igår våldtog vi en Ralph Laurenbutik och handlade trots att dom knappt hade något kvar då säsongen lider mot slut. Vi har till och med skuldsatt oss på en restaurang för att vi inte hade tillräckligt med Kona i pluskan. Moa fick diska och ta upp beställningar och jag stod och körde ut Bolognese i köket för att få ihop skulden. Inte sant, men vi har en skuld.

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Himla fin blogg du har he4r hf6rrf6! Trillade precis in, och sotvmtrirs! Te4vlade sje4lv ve4ldigt aktivt ff6r ett par e5r sen, men la det pe5 hyllan pga studier. Men gud vad jag saknar he4starna helt sjukt! Funderar faktiskt pe5 att bf6rja igen!

Lämna en kommentar