Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
29
Nov 10

Radio Ga Ga

Upp i svinottan idag för tjänstgöring i Sveriges Radios lokaler, sidekickning i morgonprogrammet Musli. Det innebär ju en sändning på fyra timmar vilket gör att man kan bygga upp roliga och kreativa saker under sändning. Dagens lilla succé blev lite oväntat vår vändning av alla negativa nyheter kring snökaoset när vi efterlös nomineringar till Årets Guldskyffel 2010, ett pris som tilldelas en person i regionen som gjort en hjälteinsats i snökaoset.
Detta var en idé jag kläckte typ 06.30 i morse och vi blev totalt nedringda, jag undrade tillslut om jag satt i radio eller om jag var en växeltelefonist, sjukt kul dock.

Läs mer om Guldskyffeln 2010 på SR’s hemsida, nominera!

Bland annat ringde en kvinna in och nominerade en snöskottarhjälte i Fagerhult. Han hade hjälpt henne loss med bilen när den kört fast och hon var givetvis oerhört tacksam. Jag gick ut med namnet, och en stund in i programmet ringer det in en kvinna och presenterar sig som denne mannens fru. Hon vill bestämt veta vem det är om har nominerat hennes man och innan jag ens har lyckats få en syl i vädret börjar hon skjuta från höften och gissa en massa namn: -Var det Birgitta?? Eller Ann??? Eller var det hon Kersti? En sak ska ni i alla fall veta! Min man vill inte veta av sånt här trams!

Okej.

Hur eller hur, snöskottning är något som berör- Återkommer med en krönika om ämnet.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar