Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
10
Sep 09

Pyscho chicken

Yeeehaa! Träning med med nedflyttningsklara Läckeby ikväll, fan. Sista matcherna ska vi spela utan någon som helst chans till att klara oss, kul. Nej jag är inte bitter, ser helt klart fram emot en ny spännande säsong i division 5, vinterträningen på gruset med mera.

Det blåser lite om Kalmar FF och föreningens beslut att skicka Micke Eklund med huvvet före. Jag kan inget annat än att skriva under på att hanteringen av en skadad spelare med utgående kontrakt borde vara betydligt mer human. Snacka om att bli utsparkad på gatan, men vi som känner Micke vet att han kommer komma tillbaka till fotbollen, eftersom hans spelstil egentligen inte kräver korsband.

Efter träningen blir det Byttan, har hört ryktas om nya Victordrinkar samt menyer av kockmange & co, det ska bli göttis.

Inget kul från Kallskänken att rapportera, Titi glad i vanlig ordning, Hiep tillbaka från Bröddloppet…

Majda verkar trivas jävligt bra i huset, superlativen regnar över oss hyresvärdar i div bloggar, vi tackar för detta. Måste erkänna att det är kul med lite nytt folk på går’n, särskilt kul med tjejer för dom luktar oftast väldigt gott. På tal om det minns jag en kul historia om en när vän som skulle stöta lite på en kvinna på ett uteställe med jävligt hög musik. Han gick fram till kvinnan och sa:
-Vad gott du luktar.
-Va sa du?
-Jo jag sa, vad gott du luktar!
-Vad säger du??
Den höga musiken tystnar plötsligt på utestället utan hans vetskap samtidigt som han skriker så att hela utestället hör:
-VAD GOTT DU LUKTAR!!!!!!
Alla vänder sig om och tittar på honom och tänker, jävla psycho…
Och på tal om psycho….

You can run, but you can't hide...

You can run, but you can't hide...

Be Sociable, Share!

En kommentar

Lämna en kommentar