Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
15
Sep 09

Prylkåt och konflikträdd

Fotopappersrullen har så äntligen anlänt från RTW, skönt, det satt långt inne. Håller på med lite nya tavlor till Kallskänken i Karlskrona. Den här skrivaren som jag har i hemmakontoret kan printa utskifter som är 60 cm breda och i stort sett hur långa som helst. Att tillägga: undertecknad är extremt prylkåt, det är en sjukdom som går i perioder. Plötsligt får jag för mig att jag har ett extremt behov av en pryl, lyckas jag inte medicinera mig i tid eller att Moa lyckas avstyra köpet genom terapisamtal så står jag plötsligt där.

Här kommer några bestof onödiga inköp: Gasolplatta för wok (använd 1 gång), Electrolux luftrenare (använd under en period när vi bodde i min gamla mögliga sommarstuga), Golvslip Black & Decker (Oanvänd skitprodukt), 2 lcdskärmar 22 tum (en bortbytt och en försvunnen), 5 st trådlösa modem (i jakten på bra täckning i huset), en halv skinnsoffa (ikea fyndhörna, står egentligen bara ivägen hemma), 1 st Nikon systemkamera (ej digital, det är sant), en styck illröd kavaj (ville vara lite frän på Palace en helg, använd 1 gång) fan nu fick jag ångest.

En annan ganska bitter sanning om mig själv, jag är extremt konflikträdd, jag får ofta skicka Moa med saker som återbud och återköp, ska jag lämna tillbaka exempelvis ett plagg som jag ångrar skyller jag alltid på något annat än att jag faktiskt inte vill ha skiten. Istället för att bara säga ÅTERKÖP och sen hålla käften, ska jag istället börja förklara mig: Jo men du vet, hon tyckte liksom inte dom satt bra, men jag själv ÄLSKAR verkligen byxorna, men vad ska man göra liksom när regeringen styr? Ahh det är så tråkigt när tjejen ska lägga sig i hela tiden, jag köper väl vad jag vill!
Butiksbiträdet som slutat lyssna för en kvart sedan: -Tydligen inte, ger tillbaka pengarna i snabb och tyst rörelse.
Martin: Springer ut ur butiken och hoppas ingen såg honom göra ett återköp.

Hp deskjet 130, ett bra köp faktiskt.

Hp deskjet 130, ett bra köp faktiskt.

Nåväl det ryktas om sällskapsspel ikväll med lite polare, jag röstar ju för spelet Risk alla dagar i veckan. Tänk att vara ett kompisgäng där alla är extremt konflikträdda, och spela Risk, skulle det verkligen bli någon fight då? Ehhh nej, jag står över denna rundan också, jag kan växla lite arméer istället, det räcker för mig.

Alldeles för konflikträdd för Risk?

Alldeles för konflikträdd för Risk?

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar