Se fler 
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
26
Maj 10

Projektidéer och den biten

Skype idag med Uffe-Taco som är på upphällningen med sitt Australienäventyr, förberedelserna ekonomiskt, mejerimässigt och mentalt inför återkomsten är total.

Vi kom på att det faktiskt är VM i år och jag fick en idé, varför inte visa alla matcherna på Smålands nya mötesplats. Man samlar in 200 kr från 20 personer, köper en tv-skärm som man använder under VM. Sen när VM är över vinner den person tv:n som har mest rätt på det VM-tips man lämnat in före världsmästerskapens start, kul.

Detta får mig osökt och tänka på en annan idé jag hade för ett tag sedan. Man skulle samla 28 man som tog 2 veckors semester, varje person har en sparad kassa på 25000. Man paras ihop två och två och man får i ansvar att arrangera en heldag under semestern då man är tvungen att bränna dessa 25000 gånger två dvs 50000 kronorna på gruppen. Man kan också gå ihop flera par och ansvara för fler dagar, detta för att kanske kunna arrangera en weekend eller dylikt. Snacka om fartfyllda 14 dagar med mål att bränna 700 000.
Dag 1 avsmakningsmeny i Köpenhamn, dag 2 bungyjump och vattenscooter, dag 3 flyg till Paris med övernattning osv. Vilken jävla semester!
Projektstart sommaren 2011.

Brandkåren klara för FF till 100, dom ska visa upp sina brandbilar och visa hur dom jobbar, det gillar verkligen kidsen… (eller är det bara mina egna drömmar som förverkligas…)

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

 1. Ang din semesteridé, Redan gjort. Då med 8 pers. Whats next ?

 2. Eller så kan tusen personer gå in med en miljard var. Sen jobbar vi i team på 100 personer och har ett hejdundrandes party i tio dagar!

  Dag 1: Olje-krig (kasta olja på varandra)
  Dag 2: Helikopter-datten, samtliga har varsin helikopter
  Dag 3: Monopol på riktigt i Stockholm – bygg hotell!
  Dag 4: Middag med Oxfilét hemma hos Nilsson (vi får se om budgeten räcker)
  Dag 5: pallar inte hitta på mer…

Lämna en kommentar