Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
16
Sep 09

Pol Pot och Pizzafisk

Igår fick jag för första gången på riktigt smaka på särbosituationen, jag satt min ensamhet hemma och stirrade apatiskt in i datorn. Internet var slutkört, jag hade besökt alla sidor i hela världen, aftonbladet, barran, dn, facebook, vibb, aftonbladet, facebook. Men sen vände allt när dörren small upp likt Jerrys dörr i Seinfeld, in kom dom, mina vänner. Med renskav, rödbetor, sällskapsspel och rödvin förvandlades kvällen till ett riktigt trevlig event. Och jag blev bara lite avundsjuk när Moa ringde från storstan och sa att hon fått gå på röda mattan i kändisvimmel och sett premiären av Coco Chanel. Vad är väl en bal på slottet.

Vi spelade Retro, ett helt okej spel fast med en fruktansvärt ful spelplan som man inte fick kolla för länge på, risken för starr var då övergripande. Spelet gick ut på att alla skulle lista vad man själv tyckte var exempelvis ”de 5 mest onda personer genom tiderna”, och det blev barnsligt kul när vi jämförde onda personer med varandra, här är min och Uffes lista.

1. Hitler
2. Bin Laden
3. Bush
4. Milosovic
5. Pol Pot

Vi ansåg alltså exempelvis inte att Idi Amin, Mao Tse-tung, Joseph Stalin och Saddam Hussein platsade på den listan, maybe some day…

Ett annat kul topic under kvällen var diskussionen om illa omtyckt skolmat genom tiderna, kommer ni ihåg maträtten Pizzafisk? Ett listigt lurigt knep av mattanterna att lura i ungdomarna fisk. Krossad tomat, pizzakrydda, ost och längst längst ner, fisken. Hur fan kunde ni, jävla svin.

Idag ska jag koka Spagetti Bolognese, till husman på Kallskänken.

Pizzafisk

Pizzafisk

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Jag står fast vid att pizzafisken var fullt ätlig. Mycket bättre än exempelvis saftsoppan. Om jag vill köpa hem lite saftsoppa, vart vänder jag mig då?

Lämna en kommentar