Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
30
Aug 10

Planering, valvvaka och ny vecka

Njuter av batteritiden på min nya MacBook, helgen sitter som alltid kvar någon dag såhär in på ny vecka. Det har varit en fantastiskt trevlig helg med suveräna havskräftor, sång och trevligt umgänge, tack Gubbar som groggar!

Dagens hjälte blir lite oväntat Björn Åfors som plockade upp ett tillfälligt kök som vi kommer att kunna hyra under den tid vi river vårat befintliga för att bygga nytt, Kallskänksbutiken blir intakt men produktionen kommer då eventuellt att förläggas i gamla Teliahuset, spännade.

Planeringen i full gång inför utrullningen av röd matta och därmed smygpremiären av Östrans nya kampanj, Smygpremiären är på Sagabiografen nu på torsdag och officiell premiär på måndag i webbform, galet kul.

Bävar inför att montera ner fästet till väggteven, sommaren är därmed definitivt slut.

Växlade ett par ord med Ola Ragnarsson idag, hans känsla var ändå rätt positiv och han menade på att det hände något både mentalt och psykiskt i och med nederlaget i Europaleauge, känns som att uppehållet blir viktigt för att samla krafter till den så viktiga sista delen av allsvenskan.

Planerar en smörgåstårtekampanj till kommande valvaka, det kommer finnas två alternativ, en rödgrön och en borglig smörgåstårta, Kallskänken kommer alltså ganska tidigt på söndagen kunna släppa ett solklart besked om hur valet kommer att sluta innan det ens är avgjort.

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar