Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Dec 09

Personalen kräver nya klappar

Årets julklapp till dom anställda på Kallskänken hade exakt samma format som en klassisk inslagen chokladkartong. Detta gjorde att personalen inte blev överväldigade av överlämnadet av julklappen eftersom dom förutsatte att det var choklad. Måndag morgon 07.20, och jag har redan fått två utskällningar.
-Matti! Vaffö du sa itte choklad!!! Mycke mycke aaaj!
Paktet bestod nämligen av ett fint knivset, och det visar sig att alla på Kallskänken har utgått av att det är en chokladkartong och har däför gett vidare paketet till någon annan vän. När man sedan har suttit brevid den person som har öppnat deras julklapp inser dom den stora katastrofen. Det är inte alla som lämnar över ett komplett knivset till sin grannes son. Nu kräver alltså vissa av mina anställda en ny julklapp eftersom vi inte informerade om att juklappen var av värde.

Så vad har vi lärt oss idag?

Så vad har vi lärt oss idag?

Be Sociable, Share!

4 kommentarer

  1. Det är knivigt med julklappar.

  2. haha! Det där är kul!

  3. Mycket rolig läsning! Tycker personligen inte de förtjänar en ny julklapp. Den brist på respekt de visar då de ger bort en julklapp de fått personligen utan att öppna den gör dem inte kvalificerade för att få en ny julklapp, på länge!

  4. Bortskämdingar, som inte kan uppskatta en chokladask! Rätt åt dem som gav bort klappen!

Lämna en kommentar