Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
14
Aug 09

Pasta Caprese

Efter flertalet krystande och stön förlöstes så slutligen idag en ny sallad. Han vägde 500g och var så vacker. Man säger att det lyckligaste ögonblicket i livet är när man får sin förstfödda sallad, men jag är tamej katten lika lycklig varje gång. Vår nya son kommer att döpas till Pasta Caprese.

Nio dagar till semester nu och lagom till vår Kroatienresa har automatlådan till Volvon börjat kärva. Faktum är att dagens bilar  behöver inte vara sönder för att dom krånglar, ibland räcker det med en liten uppdatering i bilens dator. .. hoppas hoppas. Gillar verkligen Liljas, en hel verkstadsarmé av effektiva grabbar. Talar alltid klarspråk med tider och kostnader.

B ringde idag, han var nöjd med söndagens event. Fattas bara med gäster som kungen, Göran Persson, Tommy Körberg, Stänkaren och Zlatan. Hatten av för Anders Mårtensson vilken stjärna! Se mer av Anders på  http://www.imitera.nu/?p=news&1.
Pyro-Claes får också hands up, vilken jävla smäll! Och sist men definitivt inte minst, den helgrillade grisen signerat Mange ”lågtemp” Wahlström. Tack Partykompaniet för förtroendet.

Ska bli intressant och se Widlunds skiss på den nya inredningen i Karlskronabutiken. Input intriör är ett trevligt företag, verkligen en oslipad diamant i den här staden. Nu grillfest med GB-glass på hotellet. Kanske blir det en ny överraskning ikväll Lasseglass!

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. PR-trick eller en blogg? Det luktar produktplacering laanga vaegar:)

Lämna en kommentar