Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
07
Sep 09

Parisnatten

Taxi i Parisnatten, vi hade fått klubbtips av Sara, vart vi skulle avnjuta fördrink, mellandrink, efterdrink, klubbdrink och vi hamnade först i Europas tätaste gaykvarter. Tack Sara, som om vi inte redan hade lite för mycket manlig kärlek i gruppen hade nu Sara placerat oss i ett område som kryllade av män. Blickar. Vi trippade bort därifrån.

Vi försökte oss in på det creddigaste stället i Paris, det gick åt helvete. Kanske skulle vi inte dragit i oss en flaska vodka precis innan, och kanske skulle vi haft kostym och en fet bil av märket Aston Martin som rullade in och skapat lite spel för gallerierna. Men Petter skarvade skickligt in oss smått mirakulöst på ett ställe som hette VIP-room, där lade vi upp en strategi där vi skulle hooka upp med ett gäng brudar. Vilket vi också gjorde, teorin löd att vi skulle få en bättre status med kvinnligt sällskap. Det gick hem, men det var dyrt. Smörjmedlet för projektet dvs drinkar, är för dom som inte vet rätt dyrt i Paris. Efter 500 euro senare, hade projektet fallit ut väl. Vi åkte hem och jag åt kebab i badkaret, grisigt, tramsigt men otroligt kul. Film kommer inom kort.

Sommaren definitivt slut, bokslut för Frankrikeresan, nu tillbaka till verkligheten. Ska blir rätt skönt.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Marais är ju underbart, gaykvarter till trots! Segt att det inte gick att komma in på Le saut de loup, men snyggt att ni hittade ett gäng tjejer att joina till VIP. Det är ju typ dyraste stället i hela stan så jag förstå att det gick lite pengar. Hoppas ni hade kul och fick användning av mina tips!

Lämna en kommentar