Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
20
Jun 10

Paralleller, abdikering och Kalmar klubbstad

Sommar-Conny installerad på planket, nya soltimmar att kvittera ut. Någon sa på tv:n igår att bröllopsglädjen i landet igår var viktigt för stämningen, han pratade om finanskriser, lågkonjunkturer och allmän depp men igår vände allting när närmare en halv miljon svneskar gick man ur huse för att få en glimt av sagan, Jag kan direkt dra en parallell. Volvos nedläggning, Salvestaden, Kinabygget och nu står den sedan ett par veckor färdig, min altan, Smålands nya mötesplats. Nej, det kanske inte går att jämföra min uteplats med det kungliga bröllopet men vafan.

Dock blev det av någon anledning riktigt jävla skitkallt igår och vi blev tvungna till att abdikera från altanen, det var ett otroligt smärtsamt beslut men sedan större delen av sällskapet meddelade att dom inte hade känsel i varken händer eller fötter var det bara till att se sanningen i vitögat. Men det blev trevligt under tak också, i vanlig ordning spontandans till ett par nya heta sommardängor.

Tro det eller ej, 2010, Kalmar har gått och blivit en Klubbstad, ni kanske tvivlar, men den nya generationens stekheta konsumenter dansar inte under 130 bpm, igår betade vi av såväl Le Bytt och Bistrobar (jag vet), men det var tamejfan klackarna i taket på båda golven. Och för er av det lite äldre gardet där ute som tjuvläser bloggar och annat socialmedialt, detta dansas det till i sommar, lite snabbare ärn både Zarah Leander och Sylvia Vrethammar:

Den här går hårt på nätterna hemma:
Oskar Linnros-Ack, Sundbyberg Filten remix

Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar