Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
02
Nov 10

Palmemord och Wallenbergare

Vilket hallå det var på Kallskänken igår, 117 Wallenbergare är spårlöst försvunna och Seger och jag körde i köket, hur kul som helst. Lägg där till att vi drar iväg 200 sallader och lika många mackor så kan ni säkert förstå att vi har att göra i köket. Men igår var inte kvantiteten det stora, det roliga var att se alla anställda i köket lysa upp och följa Segers arbete. Det är ofta så med satsningar, det kan gäller både reklam och nyanställningar, man glömmer lätt hur mycket det lyfter verksamheten internt. Igår var vi alla som stolta tuppar när Wallenbergare, Lasagne och Getostsallader varandrade ut ur butiken. Och personalen har fått klara direktiv att lära sig nya saker.

Igår var även Jörgen Rasmussen och åt lunch på Kallskänken, och det var stort. Någon form av liten milstolpe i vår historia. Jörgen är väl fortfarande ohotad kocketta i Kalmar.

På tal om något helt annat så var det MIK-baren förra veckan, och min granne var där och hon ställde mig en fråga.
Det var nämligen så att vid byggnationen av Smålands Nya Mötesplats dvs min altan, så behövde jag parkeringsutrymme för att schakta bort all sten, jag skrev då ett kreativt meddelande på en lapp som jag satte på alla bilar på gatan:

Rikspolisstyrelsen 20100503

På grund av utgrävningar efter Olof Palmes Mordvapen, vänligen parkera inte här.

Nu, några månader senare kommer alltså min granne fram till mig och frågar, på riktigt, vad min trädgård hade med Palmemordet att göra.

Och nej, Barran, detta är inte sant på något sätt.

Ska det vara så svårt med ironi?

Hur var det nu med provspelande Anderas Blamo? Jo, han bor på vårt hotell och det jag kan rapportera är att han gjort träningar med Tipselit och även fått göra en träning med A-laget, enligt rykten ska han inte gjort bort sig och man kan vilja vara intresserade av att se mer, sjukt.

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Gör en intervju med Blamo, Filma någon träning. Så vi FF fans får se 🙂

Lämna en kommentar