Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
07
Jul 10

Övernattning, inflyttning och lite filmklipp

Igår pratade min mamma med Simons mamma och Uffes mamma, och tillslut fick dom sova över! Så igår pratade vi politik, fotboll, framtid, brudar och kollade på Youtubeklipp, allt sånt där kul man gör på ett sommarlov. Det blev sent och nu ligger Simon och sover i vardagsrummet samtidigt som jag precis väckt Taco till Sheena Eastons -Morning Train, allt är som vanligt. Taco har flyttat in igen. Hur märker man det? Jo kylen är till bredden fylld med fem liter mellanmjölk. Han inledde inflyttningen igårkväll genom att bränna på en paj i micron, gissa vilken smak? Taco.

Det är verkligen kul att följa sina vänners integration i vuxenlivet, de flesta är nu färdiga med sina utbildningar och har fått sina första jobb, och många har satt ribban högt, som sagt, det ska bli intressant att följa utvecklingen. Sett ur ett egoperspektiv hoppas jag på att kunna rida på deras framgångar, något som säkert kommer gå åt helvete.

Det droppar in MMS från Färöarna på diverse får och fiskare, känns som att det är lite som man föreställt sig. Att vädret är 11 grader och regn gör väl kanske inte ön jättesexig. Se till och vinn matchen.

Ikväll ska jag träffa en vän som jag inte sett på länge, den här personen har verkligen betytt oerhört mycket för mig under min uppväxt. Han introducerade bland annat mig för espresso, blodiga biffar, Italien och mycket mer av livets goda, lägg sedan på en hel del fina grundvärderingar på det, det ska bli oerhört trevligt och spännande.

Det verkar som vi öppnar Kallskänken i Nybro i höst, sugen på jobb?

Här är några av de klipp vi pressade igår, mycket nöje!


Be Sociable, Share!

Lämna en kommentar