Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
05
Okt 09

Nya vagnskador!

Yes alltså, backade in i en Volvo 740 efter mötet med grabbarna, känns ändå skönt att vara tillbaka med lite nya tillbud igen, det var länge sen sedan. Har ett par klassiker i bagaget, here we go!

Köpte 20023 Marwans gamla pizzaåk , en vit Mercedes 180, årsmodell: JA (1988). Pedantskött, med lite skavanker, jävligt fin bil. Var efter ett tag tvungen att byta bromsbelägg samt bromsskivor och lät en klåpare på Norra Öland att utföra uppdraget, det hela slutade med att på vägen hem efter en bortamatch i Påryd slutade bromsarna helt plötsligt fungera precis innan en rondell och vi dundrade rakt in i rondellen, faktiskt rätt dramatiskt men ingen skadad som tur var, förutom Mercan som var tvungen att skrotas.

År 2005 Skulle backa ut den gamla Kallskänkspickupen en Ford 94 från parkeringen på Södra Ut. Spexade till det lite, gasade, tutade och backade våldsamt in i sidan på Tallhages lilafärgade Rover, hela sidan trycktes in och trots omfattande reparationer blev bilen aldrig sig lik igen sägs det, tråkigt. Forden klarade sig med några bucklor som Tony sög ut. Ulf och Staffan blev inte heller sig lika efter den smällen, psykiskt.

U-sväng med samma bil 2006 vid korsningen Esplanaden Norra Vägen, hade grönt då en audi i motsatt körfält plockar en rödkörning och vi krockar även där våldsamt i korsningen, ingen personskada med bilen som jag smällde med blev tydligen heller aldrig sig lik, Forden klarade sig okej, eller nja, fick en rätt fet kyss höger fram.

Det finns några smällar till, och jag är en av de kunder på Länsförsäkringar som har färdigtrycka skadeblanketter att bara skriva under om det händer något, smidigt.

Förresten, någon som vill ha skjuts någonstans?

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. ”rödkörnig” …. efterhandskonstruktion?

Lämna en kommentar