Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
27
Okt 09

Nya prylar in

Tog en lunch med mediagrabbarna igår på Thai taste, efter maten var vi, som resten av det här landet sugna på kaffe. Det fanns inget kaffe, för dom hade glömt köpa kaffefilter. När jag sedan påtalade att dom faktiskt har en jättefin espressomaskin bakom disken, då kom sucken. -Vill du köpa den? Frågade killen. Tja, sa jag, du får 5000 spänn för den. Han skulle dubbelkolla med mamma som troligtvis är hjärnan bakom verksamheten, hennes glädje visste inga gränser. Så nu står jag med en Brasilia 3-gruppers espressomaskin (nypris 60.000-70.000)+ mal. Ytterligare en pryl, vi får ställa den på den nya reklambyrån.

Match idag, sista på Fredde för året, avtackning Lasse, Tobbe och Eklund, kom och hylla dessa tre rödvita legender. Kalmar-Malmö 2-1

Igår var för övrigt en stirrig dag på Kallskänken, Måndagar är en sådan där dag då alla ska styra upp veckan med hotellbokningar, matbeställningar och leveranser. Detta gör att frekvensen telefonsamtal och mail blir extremt hög och samtidigt som jag stekte köttbullar fick jag reda ut en dubbelbokning på hotellet och under tiden var Lövet besviken över att Kimme hjälpte mig med lingonsylten och gurkan. Meningsskiljaktigheter uppstod i köket för en stund fram tills Lövet la den sista dräpande kommentaren: – Jaja, det spelar ingen roll vad jag säger, det är du som är chef! Demokrati fungerar inte i kök, punkt slut.

Radion ringde, dom ville att jag skulle vara med och prata om Kalmar FF’s säsong. Knäpp på p4 kl 8.10

Kul inlägg på aftonbladet att vara stolt över: http://blogg.aftonbladet.se/30338/

Bild från helgen

Bild från helgen

Be Sociable, Share!

En kommentar

  1. Martin. Jag och Jon kan ta espressomaskinen. Den vi beställde har inte kommit än och är slut på lagret. Kan du förstå besvikelsen här hemma på Folkunga?

Lämna en kommentar