Se fler  
Kalmarbloggar på hejkalmar.se
28
Sep 09

Nya prylar in.

Pryl-Owe har slått till igen, denna gång på en iMac. Suget blev för stort vid Owe’s besök på Sayswho-Hasses kontor, han kunde inte längre stå tillbaka, köpet var tvunget till att genomföras, NU.

In på Kstore och ut, samlaget varade 7 minuter, och alltid samma sköna känsla när man packar upp en appleprodukt: perfektion, design, känsla och smidighet. Man är liksom igång med det nya familjelivet på under 5 minuter.

Ryggdunken på Östran värmer fortfarande, borde hyra in mig på ett kontor där och bara sitta framför en skärm i min lokalbevakaroutfit. Ska man vara lite kritisk så är det ingen särskilt kreativ miljö tidningen har på amerikavägen, korrigerad plåt och institutionskatakomber. Nu vankas ett kul samarbete mellan Östran och Kallskänken där man under en vecka kommer att bjuda på kaffe och tidning om man köper en macka, lite Seveneleven-ripoff kan man säga.

Ett annat inkommet uppdrag för JC produktion är grafisk profil till ett av stans nya lekland, och då pratar vi om Elwins lekland som kommer ligga beläget i Calmar outlets gamla lokaler.

På Torsdag blir det Sthlm, Moa flyttar upp för att jobba på Gant’s flagship-store och jag jobbar vidare som nybliven särbo, kanske mer sär än bo. Snyft, men jag blir inte ensam, Uffe-taco flyttar snart in och då blir det manlig kärlek på riktigt.

Och kan min lillebror Dennis någonsin bli klar med sitt jävla körkort ska han också flytta till storstan, många anledningar att besöka Stockholm i höst alltså.

David Elm hemma i stan en sväng, check.

Mikael Eklund på Maxi igår, check.

Husman idag gick som en raket, check.

Och så här kan det gå om man anlitar oss:
http://www.medievarlden.se/marknad/1-marknad/10222-oestrans-gerillakampanjer-goer-succe

Lokalbevakningsfilmen på Rydströms blogg över 4000 hits, check.

Min nya älskling

Min nya älskling

Be Sociable, Share!

2 kommentarer

  1. Känslan när den älskade familjemedlemmen packar ihop och KÄRNKRASCHAR är inte fullt lika fantastisk. Jag har liksom levt i min lilla mac-bubbla i tron om att vi skulle leva lyckliga i alla våra dagar och har så gjort utan minsta tjafs i lite över ett år men så.. PANG! Trevlig måndag.

Lämna en kommentar